SZEF KUCHNI – ANNA RADA
Witaj w Radostanie!
Jedzenie to bardzo ważny element mojego życia. Od wielu lat odkrywam tajniki utrzymania harmonii w tym, czym karmię siebie i innych. Moje ścieżki poszukiwań jedynego i najwłaściwszego sposobu odżywiania dotarły kilka lat temu do miejsca, z którego już wiem, że… takie nie istnieje. Każdy z nas ma bowiem inne potrzeby i prowadzi inny styl życia. Dlatego też, służę pomocą w każdym rodzaju kuchni, która wyklucza mięso (i wcale nie jest tego mało)! Moja kulinarna wiedza i niemałe doświadczenie są zawsze dostosowane do Twoich żywieniowych preferencji.
Previous slide
Next slide
KULINARNA ARANŻACJA EVENTÓW I WARSZTATÓW WYJAZDOWYCH
(czyli sprawienie, że jedzenie na Twoim wydarzeniu będzie zdrowe, pyszne i podane na czas).
Jeśli tak jak ja lubisz dobrą organizację pracy, jesteś otwarta/y na nowe smaki i szukasz nietuzinkowego, odżywczego jedzenia na swój event to zapraszam Cię do kontaktu. Każdy przypadek rozpatruję indywidualnie.
Od 2018 roku do dzisiaj, oprawiłam kulinarnie wiele warsztatów wyjazdowych, projektów międzynarodowych oraz przyjęć (również weselnych).
Współpracuję z:
Dom Sokolik, Trzcińsko
Klimatyczne, ponad 150 letnie gospodarstwo z 2 salami warsztatowymi / Rudawy Janowickie /
Inni o mnie:
Czytaj więcej
Pierwszy raz Ania karmiła nas na warsztacie jesienią. Zapamiętałam różnorodność prostych zdrowych roślinnych potraw. I doskonałe raw vegan ciasta. Jej błyszczące oczy, rozpaloną twarz i rozwiane włosy gdy pełna pasji wnosiła gary do kuchni i tłumaczyła co w nich paruje. Jak ty to robisz pytaliśmy? Łączy składniki, przyprawia, wykańcza jak artystka i trudno uwierzyć, że elementami tej kreacji są rośliny. Kolejny warsztat mieliśmy wiosną gdy pędy, kwiaty, liście są świeże i i Ania pokazała nam czym jest dzika kuchnia. Więc czym jest? Spacerem, znajdywaniem, czułością, miłością, oddaniem, radością, połączeniem. Jadłospis, który stworzyła już sam w sobie był dziełem sztuki. Więc tak, Ania również kreuje ze słów. Tak jak jej pisanie i jej potrawy są proste, a niezwykłe, pyszne, żywe i piękne i prawdziwe. Znalazła z roślinami wspólny język, jakąś nić porozumienia. Czuć, że się kochają wzajemnie, a z takiej relacji powstawać mogą tylko pełne miłości karmy, szamki, jedzonka, dania czy jak kto lubi nazywać to czym nas odżywiają. I do tego jak wspaniale się z nią rozmawia.
Czytaj więcej
Ania jest czarodziejką i część tajemnej wiedzy przekazuje podczas swoich warsztatów. Byłyśmy już dwa razy. Najpierw robiłyśmy słodkości, a później pasty wegańskie. Było pysznie, pięknie i zdrowo. I ten cudowny moment, kiedy delektujesz się przygotowanymi smakołykami przy kawce w pięknym otoczeniu…niezapomniany. Polecamy warsztaty także dla całych grup przyjaciół- my tak byłyśmy.
Czytaj więcej
Zawsze myślałam, że nie lubię za bardzo ciast. Generalnie, słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć…. Nooo właśnie! Tak myślałam, do momentu aż nie skosztowałam ciast z „cukierenki” Ani. Tego smaku nie da się przyrównać do niczego innego. To jest prawdziwa uczta dla podniebienia! Tak więc teraz uwielbiam słodycze, ale tylko te od Ani!
Poprzedni
Następny