RADOSTAN GOTUJE

ANNA RADA, warsztaty kulinarne, joga kulinarna, bez cukru, bez glutenu, bez laktozy, wegańskie, surowe, raw, szef kuchni, szkolenia, radostan gotuje

Witaj w kulinarnej gałęzi Radostanu!

Jedzenie to bardzo ważny element mojego życia. Od wielu lat odkrywam tajniki utrzymania harmonii w tym, czym karmię siebie i innych. Moje ścieżki poszukiwań jedynego, właściwego i odżywczego jedzenia dotarły kilka lat temu do miejsca, z którego już wiem, że… takie nie istnieje. Każdy z nas ma bowiem inne potrzeby i prowadzi inny styl życia. Dlatego też, służę pomocą w każdym rodzaju kuchni, która wyklucza mięso. I wcale nie jest tego mało! (Radostan gotuje)

Previous slide
Next slide

Czym dokładnie się tu zajmuję?


– KULINARNĄ ARANŻACJĄ EVENTÓW I WARSZTATÓW WYJAZDOWYCH –

(czyli sprawieniem, że jedzenie na Twoim wydarzeniu będzie zdrowe, pyszne i podane na czas).

radostan, kucharz do wynajęcia, jelenia góra, dolny Śląsk, wege, wege gotowanie, catering wege, radostan gotuje

Jeśli tak jak ja lubisz dobrą organizację pracy, jesteś otwarta/y na nowe smaki i szukasz nietuzinkowego, odżywczego jedzenia na swój event to zapraszam Cię do kontaktu. Każdy przypadek rozpatruję indywidualnie.

Radostan nie tylko gotuje, ale też uczy gotowania

Zobacz najbliższe terminy warsztatów kulinarnych na żywo

Jeśli chciał(a)byś taki warsztat zorganizować w swojej przestrzeni, zapraszam: kontakt@radostan.pl / 535 363 988 (Radostan gotuje)

wegańskie, bez cukru, kurs online, bezglutenowe, słodkie bez cukru, zdrowe ciasta

Albo naucz się gotować ze mną ONLINE!

Warsztaty kulinarne z absolutnie wyjątkowych, surowych, wegańskich i bezglutenowych tart

kimchi, boczniaki, dzikie rośliny jadalne, dzika kuchnia, kuchnia leśna, grzybobranie, grzyby, polskie lasy, czosnaczek, pokrzywa, kwiaty klonu, radostan gotuje

Współpracuję z:

FUNDACJA WINDMILL TREE

wspierająca samorealizację i rozwój psycho-fizyczny oraz społeczny

IZABELA RZYSKO YOGA

Szkoła jogi z Poznania, której właścicielkę mam ogromną przyjemność znać

Dom Sokolik, Trzcińsko

Klimatyczne, ponad 150 letnie gospodarstwo z 2 salami warsztatowymi / Rudawy Janowickie /

HERBALIZM.PL

Wyjątkowe fitokosmetyki i warsztaty z ich tworzenia.

Inni o mnie:

Katarzyna Kwiatkowska
Katarzyna KwiatkowskaShakti Dance Training
Czytaj więcej
Pierwszy raz Ania karmiła nas na warsztacie jesienią. Zapamiętałam różnorodność prostych zdrowych roślinnych potraw. I doskonałe raw vegan ciasta. Jej błyszczące oczy, rozpaloną twarz i rozwiane włosy gdy pełna pasji wnosiła gary do kuchni i tłumaczyła co w nich paruje. Jak ty to robisz pytaliśmy? Łączy składniki, przyprawia, wykańcza jak artystka i trudno uwierzyć, że elementami tej kreacji są rośliny. Kolejny warsztat mieliśmy wiosną gdy pędy, kwiaty, liście są świeże i i Ania pokazała nam czym jest dzika kuchnia. Więc czym jest? Spacerem, znajdywaniem, czułością, miłością, oddaniem, radością, połączeniem. Jadłospis, który stworzyła już sam w sobie był dziełem sztuki. Więc tak, Ania również kreuje ze słów. Tak jak jej pisanie i jej potrawy są proste, a niezwykłe, pyszne, żywe i piękne i prawdziwe. Znalazła z roślinami wspólny język, jakąś nić porozumienia. Czuć, że się kochają wzajemnie, a z takiej relacji powstawać mogą tylko pełne miłości karmy, szamki, jedzonka, dania czy jak kto lubi nazywać to czym nas odżywiają. I do tego jak wspaniale się z nią rozmawia. 
Agnieszka i Henia z ekipą
Agnieszka i Henia z ekipąWarsztat kulinarny
Czytaj więcej
Ania jest czarodziejką i część tajemnej wiedzy przekazuje podczas swoich warsztatów. Byłyśmy już dwa razy. Najpierw robiłyśmy słodkości, a później pasty wegańskie. Było pysznie, pięknie i zdrowo. I ten cudowny moment, kiedy delektujesz się przygotowanymi smakołykami przy kawce w pięknym otoczeniu…niezapomniany. Polecamy warsztaty także dla całych grup przyjaciół- my tak byłyśmy.
Zahi Beger
Zahi BegerFundacja Złoty Dom
Czytaj więcej
Zawsze myślałam, że nie lubię za bardzo ciast. Generalnie, słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć…. Nooo właśnie! Tak myślałam, do momentu aż nie skosztowałam ciast z „cukierenki” Ani. Tego smaku nie da się przyrównać do niczego innego. To jest prawdziwa uczta dla podniebienia! Tak więc teraz uwielbiam słodycze, ale tylko te od Ani!
Poprzedni
Następny
Facebook
Twitter
LinkedIn