RADOSTAN GOTUJE
Witaj w kulinarnej gałęzi Radostanu!
Jedzenie to bardzo ważny element mojego życia. Od wielu lat odkrywam tajniki utrzymania harmonii w tym, czym karmię siebie i innych. Moje ścieżki poszukiwań jedynego, właściwego i odżywczego jedzenia dotarły kilka lat temu do miejsca, z którego już wiem, że… takie nie istnieje. Każdy z nas ma bowiem inne potrzeby i prowadzi inny styl życia. Dlatego też, służę pomocą w każdym rodzaju kuchni, która wyklucza mięso. I wcale nie jest tego mało! (Radostan gotuje)
Previous slide
Next slide
Czym dokładnie się tu zajmuję?
–
– KULINARNĄ ARANŻACJĄ EVENTÓW I WARSZTATÓW WYJAZDOWYCH –
(czyli sprawieniem, że jedzenie na Twoim wydarzeniu będzie zdrowe, pyszne i podane na czas).
Jeśli tak jak ja lubisz dobrą organizację pracy, jesteś otwarta/y na nowe smaki i szukasz nietuzinkowego, odżywczego jedzenia na swój event to zapraszam Cię do kontaktu. Każdy przypadek rozpatruję indywidualnie.
Zobacz najbliższe terminy warsztatów kulinarnych na żywo
Jeśli chciał(a)byś taki warsztat zorganizować w swojej przestrzeni, zapraszam: kontakt@radostan.pl / 535 363 988 (Radostan gotuje)
Albo naucz się gotować ze mną ONLINE!
Warsztaty kulinarne z absolutnie wyjątkowych, surowych, wegańskich i bezglutenowych tart
Współpracuję z:
Dom Sokolik, Trzcińsko
Klimatyczne, ponad 150 letnie gospodarstwo z 2 salami warsztatowymi / Rudawy Janowickie /
Inni o mnie:
Czytaj więcej
Pierwszy raz Ania karmiła nas na warsztacie jesienią. Zapamiętałam różnorodność prostych zdrowych roślinnych potraw. I doskonałe raw vegan ciasta. Jej błyszczące oczy, rozpaloną twarz i rozwiane włosy gdy pełna pasji wnosiła gary do kuchni i tłumaczyła co w nich paruje. Jak ty to robisz pytaliśmy? Łączy składniki, przyprawia, wykańcza jak artystka i trudno uwierzyć, że elementami tej kreacji są rośliny. Kolejny warsztat mieliśmy wiosną gdy pędy, kwiaty, liście są świeże i i Ania pokazała nam czym jest dzika kuchnia. Więc czym jest? Spacerem, znajdywaniem, czułością, miłością, oddaniem, radością, połączeniem. Jadłospis, który stworzyła już sam w sobie był dziełem sztuki. Więc tak, Ania również kreuje ze słów. Tak jak jej pisanie i jej potrawy są proste, a niezwykłe, pyszne, żywe i piękne i prawdziwe. Znalazła z roślinami wspólny język, jakąś nić porozumienia. Czuć, że się kochają wzajemnie, a z takiej relacji powstawać mogą tylko pełne miłości karmy, szamki, jedzonka, dania czy jak kto lubi nazywać to czym nas odżywiają. I do tego jak wspaniale się z nią rozmawia.
Czytaj więcej
Ania jest czarodziejką i część tajemnej wiedzy przekazuje podczas swoich warsztatów. Byłyśmy już dwa razy. Najpierw robiłyśmy słodkości, a później pasty wegańskie. Było pysznie, pięknie i zdrowo. I ten cudowny moment, kiedy delektujesz się przygotowanymi smakołykami przy kawce w pięknym otoczeniu…niezapomniany. Polecamy warsztaty także dla całych grup przyjaciół- my tak byłyśmy.
Czytaj więcej
Zawsze myślałam, że nie lubię za bardzo ciast. Generalnie, słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć…. Nooo właśnie! Tak myślałam, do momentu aż nie skosztowałam ciast z „cukierenki” Ani. Tego smaku nie da się przyrównać do niczego innego. To jest prawdziwa uczta dla podniebienia! Tak więc teraz uwielbiam słodycze, ale tylko te od Ani!
Poprzedni
Następny