
Joga i jedzenie nie idą w parze? A jakże! Joga to nie tylko ćwiczenia. To styl życia. Po raz trzeci zapraszam na jednodniowy warsztat JOGA KULINARNA, na którym połączymy ruch, oddech, mindfulness, zdrowe, odżywcze jedzenie i wiedzę o ziołach.
Po rozgrzewających zupach i zdrowych słodkościach nadchodzi trzecia edycja JOGI KULINARNEJ. Tym razem pod lupę weźmiemy wegańskie zamienniki mięsa i przygotujemy wspólnie kilka prostych, pożywnych i bardzo smacznych (!) posiłków.
JOGA KULINARNA – jeden, bardzo dobrze spędzony dzień
Już po raz trzeci, wspólnie z Elą Hasińską ze Studia Świadomości Ciała przygotowałyśmy program pełen karmiących ducha i ciało aktywności. Będziemy gotować, rozmawiać, oddychać, rozmawiać, ćwiczyć, rozmawiać, próbować przyrządzonych pyszności i… rozmawiać. Wspólne, kobiece gotowanie to okazja do wymiany ciepła i życiowych doświadczeń.

Co będziemy robić na warsztacie JOGA KULINARNA?
- wspólne gotowanie (wegańskie zamienniki mięsa – krótki mini wykład o proteinach i szukaniu ukochanego umami…)
techniki oddechowe i ćwiczenia (uruchomisz to co zablokowane, poprawisz przepływ krwi, limfy oraz energii, wpłyniesz na sprawność swojego układu nerwowego. Sesje oddechowe, medytacja, ćwiczenia w lesie i w domu.
spacer zielarski (przyda się koszyk lub bawełniana torba)
- wspólne wcinanko i dzielenie się wrażeniami smakowymi 🙂
Jak się zapisać?





Zapisz się do newslettera by być na bieżąco i odebrać 10 dzikich przepisów gratis!

Jak Ajurweda pomaga się poskładać w całość
Parę miesięcy temu zapisałam się na kurs Psychologii Ajurwedyjskiej. Nie planowałam go wykorzystywać zawodowo. To była potrzeba czysto osobista, odpowiedź

Kino drogi – jak być tu i teraz?
Po powrocie z zimowania w Nepalu mam dużo zaległości, ale też mnóstwo inspiracji i przemyśleń. Nie zdążyłam się jeszcze dobrze

DZIKIE SPA W PUSZCZY – 3 edycja!
Wakacje w puszczy. Dzikie SPA. 4 dni. Tegoroczne Dzikie SPA odbędzie się w lipcu – a lipiec to przecież wakacje!